Cuma, Ağustos 09, 2002

BALIK : (doesnt think cause..)
o kadar duygusalsýnýz ki düþünemiyosunuz bile. beyninizde bilimum romantik obje -mumdan baþka aklýma gelmedi- dönüp durmakta. bu hafta umduðunuzu tam olarak bulmanýz mümkün. ya da sadece sevindirici bi haberle bitirmek istedim.
KOVA : (kova beþiktaþ)
bööle mýncýklýycak biþii bi dost tüylü bi dost... hmm belki.. belki bi kedi fln alabilirsiniz. evt dünya nüfusunun 12 de 1 i bu hafta kedi sahibi olucak sayýn okuyucu. þaþýrma hiç böyle þeyler hep olur. baþka da biþey olmýycak bu hafta. bundan 10 yýl sonra austosun ikinci haftasý dediklerinde aa evt kedi almýþtým diyebiliceksiniz o kadar.
OÐLAK : (mee meee oðlak ne ki)
gördüðünüz gibi oðlak burcuyla ilgili pek bi bilgimiz yok. çok para kazanýcaksýnýz bu hafta haddinden fasla. abi bizi de gör be dedirtcek kadar çok. günde kaç para kazanýyodur burasý diye spekülasyon yapýcak insanlar. kýskançlýkdan çatlýycaklar köþede sayýsal lotocu var hadi yallah.
YAY : (Aralýk)
hayatýnýzda yepyeni bir dönem baþlýyor. kendinizi olaylarýn akýþýna býrakýn.. býrakýn herþey kendiliðinden geliþsin. en iyisi 1-2 seneliðine nepaldi katmanduydu þööle bi gezin gelin bakýn herþey nasý bambaþka olucak. siz keyfinizden baþka biþey düþünmezsiniz zaten. ooh be negzel be
AKREP : (ekimdenkasýma beni duyuyomuusn)
ühüüüü berbat bi hafta diye buna derim iþte ben. çalýþýyosanýz iþten atýlcaksýnýz çalýþmýyosanýz önce iþ bulup soora rekor bi sürede iþden atýlýcaksanýz. zenginseniz iflas ediceksiniz fakirseniz nah çýkcak size piyango. herþeye raðmen gülümsemeye çalýþýn. haa bi de tüm bunlar olurken sevdiklerinizin desteðini yanýnýzda hissedemiyceksiniz.
TERAZÝ : (24 Eylüüül - ?)
ölmedi henüz mezarýný yaptýrdýk ama nolur nolmas eahaha. (inner voice : kendine gel)
ö hööm.. vaay tatil haa hemen hemen bütün teraziler tatile çýkýyo bu hafta. motivasyonunuz yükseliyor ayrýca zaman zaman duygusallaþýp tatili yanýnýzdakilere zehir edebilirsiniz. bunlarla tatile çýkmayýn diðer burçlar.. gzel gzel eðlenirken birden omzunuzda aðlar bulabilirsiniz terazileri.
BAÞAK : (þiþkosunuzzz)
yolu yarýladýk diyebilirz artýk. çok gizemli bi hafta olucak. hatta hafta bitiminde hiçbirþey hatýrlamýycaksýnýz. keyfini çýkarýn.
ASLAN : (yürübeee aslansýn)
çok yoðun bi hafta yýl hayat sizinkisi. ikili iliþkilerle dolu bi hafta olmasý mümkün ama olmayabilirde. þimdi aslan burcunda birine çok youn bi hafta olucak bu sizin için desem soora adam ölse nolucak. gerçi yine de yoðun bi hafta olucak onun için cenazeydi yýkamaydý bi sürü iþ. oralarýný buralarýný nasý elliyolar yýkarken iirenç be. ne çok burç varmýþ
YENGEÇ : (yazayýinsaný)
tatil deniz kum özlemi içinde olucaðýnýz bi hafta. güneþ kremini unutmayýn derim istakoza dönersiniz sooraa hahahhhaa ayhh allah iyliimi versin. en seksi bikininizi yanýnýza almanýzý öneririm çünkü hayatýnýzýn aþkýyla tanýþabilirsiniz tatilde. erkeklerin böyle bi þansý yok üzgünüm. yengeç erkei abazalýða mahkumdur desek yeridir. o yüzden erkekler yanlarýna bolbol kitap alsýn. -ya da belki dergiler haha çaktýnýz mý-
ÝKÝZLER : (MayýsHaziran)
öyle bi pozitif enerjiyle dolucaksýnýz ki insanlar sizden tiksinicek. "yeni ayakkabýlarým ne gzel di mi hehe" diye ortalýkta dolaþýp durucaksýnýz insanlarýn ayakkabýlarýnýza bile bakmadan size saçmasapan biþeyler mýrýldandýklarýný bile anlamýycak kadar pozitif olucaksýnýz. herkes sizi baþýndan atmaya çalýþcak ve siz çok mutlu olucaksýnýz kahretsin. ayrýca o ayakkabýlar da yeni diil sayýn ikizler insaný 2 yýldýr giyiyosun. neysee nothing personal tamam mý ben yýldýzlarýn yalancýsýyým.
BOÐA : (sanki bilmiyosunuz)
sakin bir hafta sizi bekliyor. mümkün olduðunca evde yatmaya bakýcaksýnýz gerekmedikçe -yangýn sel deprem aman allah korusun- sizi evden hiçbi kuvvet çýkaramas. annenize söyleyin size gzel yemekler yapsýn hasta numarasý yapýn acýndýrýn aðlayýn sýzlayýn. hafta sonuna doðru iþ dünyasýnda parlýycak adeta hattrick yapýcaksýnýz. cumartesi pazara doðru artýk miskinlikten iyce sýyrýlýp arzularýnýza yenik düþebilirsiniz kendinizi frenleyin derim.
KOÇ : (21 Mart - 20 Nisan)
bu hafta farklý beklentileriniz olucak. bi anlamda kendinizi keþfediceksiniz bambaþka bi insan olucaksýnýz. "ben neymiþim be" diyceksiniz. özellikle salý gününden sonra o hýrsýspolisçilik oynarken hep polis olan çocuk gidicekde yerine banka soyma isteðiyle yanýp tutuþan biri gelicek. isteklerinizi bastýrmayýn doðrusu bu. marsla venüsün yaptýðý açýnýn önüne geçilemes.