Çarşamba, Mart 03, 2004

kalabalık (19 Şubat -20 Mart): Özgürlügünüzden vazgecemediginiz icin ask hayatında istediginiz mutlulugu bir türlü yakalayamıyorsunuz. Secim sizin. Ask mı özgürlük mü? aşk herşeyi affeder mi? askin gözü kör mü? ask sinege bok gibi mi gorunurmus? ya da celigin bircok kez tekrarladigi gibi : "gözlerinahogüzelgözleringözlerinogözleringözlerinkaldiaklimda"
saka saka mütis bi asik olmakla kalmiorsunuz asiginizi da kalkindiriyosunuz yani sizdeki yardimseverlik kimsede yok sanirim. zaten bu ara ayri bi güzel ayri bi sempatiksiniz. gecen seferki tavsiyelerimi dinlemissiniz sanirim. bi toparlanma goruyorum, ama yine de arada sapitiyosunuz. o da olmasa dadindan yinmiyceksiniz.
koovak (20 Ocak - 18 Şubat): su ara bi tatile cikicaksiniz size iyi gelicek. hava da bok gibi gerci nereye gidiceksiniz billmiyorum ki. dubaiye falan heralde. gecende bizim arkadaslar gitti güzelmis böyle hava falan 30 dereceymis. o yelkenliye benzeyen otel var ya 7 yıldızlı. hah ona gitmisler iste. orda pilavin icinden essek kadar hamamböcee cikmis. oha olmuslar falan yani.
ne diyodum hah evet balık.
oolan(21 Aralık - 19 Ocak): sürekli somurttugunuz yetmiomus gibi insanlarin size yardim etmesine de izin vermiyosunuz. ilgileniyolar diye böyle yapiyosunuz dimi. hadi hadi itiraf edin. sizin sIkIntInIz insanlari da sIkmaya basladi artik. banane diyceksiniz. dersiniz tabi oglaksiniz. ama anlamamakta direndiginiz birsey var ki insanlar arkadaslarini umursarlar.
fay (22 Kasım -20 Aralık):Çalışıyorsanız iş hayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. bütün ihaleleri kazanacak, ofis partileri düzenleyecek, masalara cikip sarki söleyeceksiniz. yani bi insan bu gada mi basarili olur bu kadar mi herseyi becerir allahim inanmiyorum yani. duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. belki alismaniz lazim yalnizliga. bu da garip tabi siz o kadar sevilin sayilin ondan sonra bi talip bile cikmasin. ee napalim olmayinca olmuyo.
AKREP (23 Ekim - 21 Kasım): hic tanimiadiginiz bir erkek size cicek verecek gibi bisey olacak. siz bile anlamayacaksiniz. ama önemli bi insan bakin bu. espirili, anlayisli, erkekse yakisikli kizsa guzel ama en önemlisi zeki falan, sizin yillardir bekleyen planlarin bi kismi hop diye oluoluvericek. hem de bu insan sayesinde .sakin kacirmayin yazik olur. sonra ben ne yazsam bos.
TERAZİ (23 Eylül - 22 Ekim): bu hafta herkes bi yengec ozentisi. siz de modaya uymussunuz ama en azindan basak gibi isterik bile olamiosunuz yani bisiler istiosunuz ama ne oldugu belli degil. cevrenizdekiler de naabcaklarini sasiriyolar tabi. yazik degil mi insanlara? lütfen bana kendinizi savunmayin sevgili terazi, tutarsizsiniz diyorum. alla alla. yorumlayin dediniz yorumluyoruz. öle ota boka sinirlenicekseniz yazmiyim. bunlar hep sizin auranizda görülüyo. iste bak jüpiterin Io tarafinda ters aci var. yalan sölicek halimiz yok ya.
vaşak gibiyim (23 Ağustos - 22 Eylül): bu aralar kendinizi yengec sanmaya baslayip iyice dengesizlestiniz. insanlarin bundan hoslandigi gibi salakca bir dusunceye de kapilmayin. onlar sadece kibar olmaya calisiyorlar. bu hafta hep sizin istediginiz yerlere gidilecek sizin istediginiz seyler yapilacak, iste evde okulda yatakta sizin istediginiz olacak ama bunun acisi haftaya cikar ben size söliyim.
paslan (23 Temmuz - 22 Ağustos): Nerde parti, nerde piyasa, nerde yurtdisindan gelmis yeni uyusturucu orda siz. bir mekandan bir mekana, o konserden bu konsere sürüklenip duruyorsunuz. ama yani bi partide tanisip saatlerce konustugunuz insani baska bi yerde gormezden gelmek olmuyor yani. onlar da insan dimi. bunun yaninda isi okulu falan sallamis durumdasiniz. gödünüzde patlicak bi ara demedi demeyin. bu arada aslan kadini ayi gibi oldunuz dikkat edin.
yengec (22 Haziran - 22 Temmuz): aslinda bu burcun adinin yengec en büyük özelliginin sümsük olmasi yanlis. yani yengec yerine sümsük desek direk zaman kazanmis oluruz. ya siz ne bicim bi burcsunuz allaskina. azcik kicinizi kaldirip bi iki is yapamiomusunuz? daha bu böyle ne kadar sürücek anlamiyorum ki? yani herseyin bi sInIrI var dimi. aaa

dikizler gibiyim (21 Mayıs - 21 Haziran): ikizler var ya su ara acayip cekicisiniz. yani eger kizsanizi böle erkek arkadasiniz tuvalete gittiginde bile elli kisi yaziyor size. erkekseniz sürekli olarak size hayranlikla bakip agzini balik gibi acip kapatan kizlarla muattap olmak zorunda kaliyorsunuz. ancak aklinizi basiniza devsirin, sevgiliniz acayip killaniyor. zaten bunu zor buldunuz onu da elinizden kaçiricaksiniz böle yaparsaniz. adam olun.
bogar gibiyim (21 Nisan - 20 Mayıs): Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Hatta böyle isinizi falan birakip bir sahil kasabasinda eski bir kulubede yasamaya baslayabilirsiniz. ama yani öle zaten öle her icgüdünüzü dinnediginiz icin bu hallere düstünüz azicik mantikli olun allaskina ne kasabasi ne evi oturun oturdugunuz yerde. fazla da sinirlenmeyin. beni de sinirlendirmeyin. hadi bakiyim.
koç gibiyim (21 Mart - 20 Nisan): Bu hafta büsürü isiniz var ama hic ilgilenicek haliniz yok valla onun yerine bilgisayarda oyun oynuosunuz saatlerce. sonra da kendinizden nefret ediyorsunuz. etmeyin sayin koc. biliyorum insan birakamiyor degil mi? Bunun yaninda diger konularda da icinizden yükselen istekler giderek artıyor. böyle afedersiniz tuttugunuzu sikesiniz var -ya da tersi-. Tamam yani sevismek sizin de hakkiniz ama yani bunun da bi adabi var degil mi? biraz hedef kücültmeniz de gerekebilir. abartmayin.