Salı, Haziran 10, 2008

kalenin burcu musun?

3 sene olmuş. rezalet. benim yüzümden 144 haftadır aynı şeyleri yaşıyorsunuz. ama işte hasret tükendi. buyrun burdan şeyedin:

oğlak (21 Aralık - 19 Ocak): canım oğlak. bu hafta çok süper bir insansın. alçalanın ay'la ters açı yaptığından şansın da bu aralar yerinde. ne istesen olacak gibi bir durum var. o yüzden isteklerin konusunda dikkatli olmalısın. aman diyim. bir yandan da har vurup harman savurmak eğilimindesin. iyi güzel de bak yaz geliyor o para suyunu öyle bir çeker ki dımdızlak kalırsın. aman diyim.

kova (20 Ocak - 18 Şubat): bir sürü iş vardı üzerinizde. bitirdiniz rahatladınız. yoğunluk açısından genital organların yayılması üzerine kurulu günler/ haftalar/ aylar (ne zaman yazarsam bi daha artık) sizi bekliyor. bu dönemi iyi değerlendirirseniz yaz sonu sonbahar başı çılgın atabilirsiniz. yükseleniniz uranüs'te. su burçları ile yakınlaşmalar olabilir. hadi bakalım.

balık (19 Şubat -20 Mart): şu ara bi sağlık problemleri yaşıyorsunuz. noluyor lan balık? dikkat edin kendinize azıcık ya. oh bakanım var nasolsa diye bu kadar da yapılmaz ki. hadi anam. iki tylol hot, 3-5 katarin artık neyse. silkinin ve kendinize gelin artık.

koç (21 Mart - 20 Nisan): valla bu aya fırtına gibi girdiniz. haziran da sizi biraz yumuşatmış bakıyorum. suratınıza tükürseler öbür yanağınızı dönecek gibi bir haliniz var. size değil de o tükürenlere bi tavsiyem var. diğer burçlar, sözüm size! koç'u şimdi yumuşak buldunuz diye sömürmeyin sonra pişman olabilirsiniz. ya da düşündüm de hazır böyle bulmuşken sömürün anasını satayım. sonra bir şekilde kurtarırsınız paçanızı. neyse. sevgili koç, parazitlere dikkat diyorum.

boğa (21 Nisan - 20 Mayıs): valla boğa, şimdi şom ağızlılık yapmak gibi olmasın ama bu aylarda hiçbir şey iyi gitmiyor malesef. beklenmedik yerlerden beklenmedik haberler geliyor a.k. bir insanın işleri bu kadar mı ters gider? pilav yapsan dibi tutuyor, çivi çaksan ucu yamuluyor. pek fena. iyisi mi sen bir süre karar marar alma, yatırım yapma, önemli girişimleri ertele. gez toz ne bileyim. evde otur tv izle. gerçi sende bu şans varken elektrikler kesilir kesin. allah kolaylık versin ne diyeyim.

ikizler (21 Mayıs - 21 Haziran): sevgili ikizler. hayatının büyük bir kısmı kösele kadar durgun olsa da, aşk hayatın bambaşka. ya yeni bir sevgili durumları var, ya da varolan sevgilinden ayrılıyosun. her halükarda güzel bir şeyler olacak takma kafana. kendine güvenin tavan yapmış durumda. her halükarda heyecan ve mutluluk dolu haftalar seni bekliyor. koçumsun.

yengeç (22 Haziran - 22 Temmuz): bu aralar size yengeç demeye bin şahit ister. o hımbıl, kendine güvensiz, tırt insan gitmiş, yerine yepyeni, bambaşka bir insan gelmiş. bir enerjiklik, bir sosyalleşme ortamları, gezmeler, tozmalar, planlar falan. sizi bu burçtan alıp akrep'e aslan'a falan koymak lazım artık. böyle yengeç olmaz abicim. aynen devam.

aslan (23 Temmuz - 22 Ağustos): zor bir dönemden çıktınız. bu tip zorlukları da ancak sizin gibi bir insan aşabilirdi. biraz yıprandınız aslında. hala o zamanların tortusu kalmış olsa da içinizde, geleceğe umutla bakabilirsiniz. hayatınızla ilgili aslında acayip zor görünen kararları şıp diye alıveriyorsunuz. diğer burçlar size gıpta ile bakıyor. nazar değmelere dikkat. diğer burçlar! işinize bakın. dokunmayın aslanıma.

başak (23 Ağustos - 22 Eylül): şu aralar herşey bir anlamsız, herşey bir garip görünüyor gözünüze. öyle olmadığını söylemek isterdim ama malesef öyle. yapacak birşey yok. bir yandan da bütün bu anlamsızlığın kendinizden kaynaklandığı gibi bir hisse sahipsiniz. yalan! diyemiyorum çünkü öyle. ne oldu size böyle? ben de anlayabilmiş değilim. karakterinizden kaynaklanan bir takım dezavantajlar (bir takım dedim de aslında baya fazla) sizi bu hale getirmiş. bir şekilde yeniden doğmaya çalışmak tek çare gibi görünüyor. reenkarne olmak için doğru zaman.

terazi (23 Eylül - 22 Ekim): ya olm terazi. herşey iyi güzel de, şu aşk hayatını bir toparlayamadın gitti. şöyle iki dursan, kafanı falan bir toparlasan. tatile falan gitsen hatta çok iyi olur diye düşünüyorum. bu sürekli arayış, bu deneme yamulma halleri seni çok yıprattı. biraz kafanı temizlersen bunlardan emin ol o seni bulacak. hadi yavrum. hadi anam.

akrep (23 Ekim - 21 Kasım): son yılların en manyak dönemindesiniz akrep. bu fırsatı iyi değerlendirin derim. aşk deseniz çılgın, maddi durum tavana vurmuş, psikolojik açıdan ise öküz gibi sağlamsınız maşallah. hangi çılgın size zincir vuracakmış şaşarım. size yorum yazmaya bile gerek duymuyorum. kafanıza göre takılın.

yay (22 Kasım -20 Aralık): çoğu zaman olduğu gibi yine çok uyuz bir dönemindesin sevgili yay. hımbıllıktan bir hal olmuşsun. bir yandan da burnundan kıl aldırmıyorsun. artık kendine gel abicim. dünyada başka insanlar da var. bir dur bir düşün. şu hayatta ne yapmak istiyorsun? amacın ne? yoksa hiç de güzel günler beklemiyor seni. söylemedi deme. bir yandan da bu kadar küt bir insan olmanın gerçekten ne kadar gerekli olduğunu düşünsen iyi olur diye düşünüyorum. saygılar.

Hiç yorum yok: